Nuo gegužės pabaigos į pajūrį bus galima keliauti „Pajūrio ekspresu“

  • Teksto dydis:

Gegužės 31-ąją startuoja vasaros maršruto pirmasis traukinys „Pajūrio ekspresas“. LTG grupės keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ skelbia, kad reisai šiuo traukiniu bus vykdomi iki rugpjūčio 25 dienos, o bilietų prekyba jau vyksta.

Anot bendrovės, jungtiniais traukinių ir specialių autobusų reisais bus galima vykti tarp sostinės ir Palangos, Nidos, Preilos, Pervalkos bei Juodkrantės. Keliaujantys į Palangą iš traukinio į specialų autobusą persės Kretingos geležinkelio stotyje, į Neringos miestelius – Klaipėdos geležinkelio stotyje.

Nurodoma, kad bilietų kainos šiemet išliks tokios pačios, kaip ir pernai – tęstinio maršruto standartiniai antros klasės bilietas iki Palangos kainuos 27,2 euro, iki Nidos – 28,3 euro.

Visą vasarą „Pajūrio ekspreso“ traukiniai iš Vilniaus išvyks penktadienių popietėmis ir šeštadienių rytais. Kelionės atgal bus vykdomos sekmadieniais:

Remiantis „LTG Link“ duomenimis, kasmet šiuo maršrutu pasinaudoja apie 5 tūkst. keleivių. Skaičiuojama, kad vien pernai jungtiniais traukinių ir autobusų reisais keliavę žmonės sutaupė apie 115 tonų CO2.

„LTG Link“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O tai ko 2

O tai ko 2 portretas
atsiprašau - pasirodo kaina įrašyta..Bet kad neadekvati tai tikrai..:D)

O tai ko

O tai ko  portretas
bilieto kainos nuo Vilniaus iki Klaipėdos neparašėt? O jei kaip visada ta kaina neadekvati tai paskui ponai galės vėl sakyt kad va žiūrėkit kaip neapsimoka tas keleivių vežimas..;D)

Jonas

Jonas portretas
Kažkos vėžlio ekspresas, iki Klaipėdos 4,5 val, o ikiNidos 6,5 val. Gak jie tuk tukais vežti ruošiasi. Juokdariai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių