Klaipėdos Jonai ir Janinos išsirikiavo bendrai nuotraukai

Trumpiausios nakties, saulėgrįžos, Joninių, Rasų, Kupolinių ir kitaip vadinamos šventės švęsti klaipėdiečiai tradiciškai susirinko ant Jono kalnelio.

Klaipėdos etnokultūros centras šiemet nepagailėjo išmonės ir surengė smagią šventę. Klaipėdiečiai ir miesto svečiai prie Jono kalneliu vadinamų miesto gynybinių įtvirtinimų pradėjo rinktis gerokai prieš prasidedant pirmajam pasirodymui.

Apie 20 val. savo pasirodymą pradėjo ansamblis „Vilnelė“. Po pusvalandžio atjojo raitelis ir uždegė aukurą.

Smagi muzika subūrė visus, o vakaro vedėjai pakvietė Jonus ir Janinas bendrai nuotraukai. Vainikuoti, maži ir suaugę jie stojo draugėn, nes šis vakaras - ir jų vardadienio šventė.

Paparčio žiedo paieškos tapo realiomis, nes vienas laimingasis laimėjo loteriją. Kai saulė pasislėpė už jūros, suliepsnojo joninių laužas, o į griovį aplink Jono kalnelį išplaukė vainikai.

Sutemose netrūko ugnies – fakyrai nustebino žiūrovus liepsnojančiu šerkšnu.Galiausiai ant vandens uždegta sudegė didžiulė skulptūra.
Ištvermingiausieji galėjo šokti iki aušros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wow

wow portretas
totalus fiasko su joninemis klaipedoje, dar grumbliaskas kazka snekejo terminale.... na 50 zmoniu miniai:DDDDD

nabagui

nabagui portretas
Tai kur tamsta buvai, kad Joninių laužo terminale ieškojai? Akivaizdus nabagas. Reikėjo dar į turgų nueiti.

Super

Super portretas
Joninės šiemet buvo superinės. Žmonės linksmi, nepikti. Labai gerai, kad išeiginę padarė, o dar geriau, kad etnocentras puikiai suorganizavo Jonines.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių