Klaipėdietę sukrėtė pamatytas vaizdas: šiandieną – į mašiną, o kitą kartą, neduok Dieve, – į vaiką

Žvejybos uosto rajono gyventoja liko sukrėsta, kai išvydo sušaudytą savo automobilį.

„Šiandien ryte radau tokią mašiną. Gal kas vakar ar šį rytą girdėjote šūvius, ar matėte ką nors pro langus, prie Naikupės gatvės 16-ojo namo? Šiandieną – į mašiną, rytoj – į katiną, o kitą kartą, neduok Dieve, – į vaiką. Būkite budrūs, saugokite save ir kitus“, – viešai gyventojus perspėjo nukentėjusi klaipėdietė.

Buvęs Žvejybos uosto rajono seniūnaitis, dabar miesto tarybos narys Saulius Liekis, patikino, kad toks įvykis tikrai sukrečiantis.

„Kaip kare. Iš pradžių pagalvojau, kad nuo rankinės žoliapjovės akmenuku kas pataikė. Bet ne, panašu, kad šauta. Nuotraukoje žmonės net užfiksavo automobilio sėdynėje įstrigusį šratą ar kažką panašaus“, – šiurpo S. Liekis.

Tai, kad į galinį stiklą buvo šauta, rodo likusi skylė suskeldėjusioje lango dalyje. Tikėtina, kad šauta ne vieną kartą.

Moteris automobilį buvo pasistačiusi prie Naikupės gatvės 16-ojo namo. Tačiau šauta galėjo būti iš kito, priešais esančio namo, garsėjančio ten gyvenančia publika.

„Žala nemenka, prilis į mašiną, o dar stiklo reikės ieškoti. Čia daug galvos skausmo. Yra kažkada šaudę oriniu šautuvu. Buvo atvejis, kai iš balkono kažkas šovė. Bet čia jau specialiai, juk nuostoliai žmogui“, – svarstė S. Liekis.

Uostamiestyje yra buvę įvairių incidentų. Policijai pernai buvo pranešta, kad bendrojo naudojimo balkone buvęs 16-metis šovė į vyrą.

Kaip pranešė policija, incidentas tąkart fiksuotas Taikos prospekte.

Bendro naudojimo balkone nepilnametis pneumatiniu pistoletu „Walter“ šovė į 51 metų vyrą. Šis medikų pagalbos atsisakė. Įtariamajam įteiktas šaukimas, paimti du pneumatiniai pistoletai.

Prieš keletą metų fiksuotas pranešimas apie tai, kad kažkas šovė į praeivius iš važiuojančio automobilio.

Taip pat būta pranešimo, kad oriniu šautuvu mojuoja du vyrukai devynaukščio balkone. Vyrai, paleidę kelis šūvius nežinia kur, ramiausiai parūkė ir sulindo atgal į butą. Visa tai matę liudininkai tą kartą kvietė policiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Suviliotas

Suviliotas portretas
Pabandykite masina parkuoti prie 18 namo - gal viskas bus gerai ir be problemu... Vieta ne ta.

Būkite budrūs, saugokite save ir kitus

Būkite budrūs, saugokite save ir kitus portretas
Kaip saugoti save ir kitus?? Del budrumo tai aisku - neiti miegoti, vartoti budrumo grybukus, gerti redbuli.

Lauris.R

Lauris.R portretas
Naikupes g yra narkomanų ištvė ten vyksta narkotikų prekyba ir vagystės
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių