Jakų žiedinėje sankryžoje atnaujins kelio ženklinimus

Prie pat uostamiesčio esančioje Jakų žiedinėje sankryžoje kelio žymėjimai jau baigia išblukti. Šioje vietoje dėl išblukusių kelio simbolių gali kilti daugiau eismo įvykių.

Jakų žiedinėje sankryžoje išbluko horizontalūs kelio žymėjimai ir simboliai, kurie vairuotojams padeda susigaudyti žiedinėje sankirtoje, nurodo, kurioje vietoje galima persirikiuoti, kokioje juostoje galima sukti į vieną ar kitą išvažą.

Klaipėdietis savivaldybės internetinėje svetainėje skiltyje „Praneškite apie problemą mieste“ paskelbė įrašą, kuriame ragina atnaujinti skiriamuosius važiuojamosios dalies ženklus, nes veikiausiai tokioje didelėje žiedinėje sankryžoje tampa sunku suprasti eismo eigą ne tik klaipėdiečiams, bet ir miesto svečiams.

„Vyrai jau nebesusigaudo Jakų žiedinėje sankryžoje laikas atnaujinti linijas ir rodykles“, – ragino klaipėdietis.

Įmonės „Via Lietuva“ komunikacijos vadybininkė Eglė Nemanytė teigė, kad situacija yra žinoma, ir Jakų žiedinėje sankryžoje esančios linijos ir kiti kelio žymėjimai bus atnaujinti jau greitu metu.

„Horizontalaus ženklinimo atnaujinimo darbai Jakų žiedinėje sankryžoje yra užsakyti, planuojama, kad ir linijų, ir simbolių atnaujinimas bus atliktas dar birželio mėnesį“, – patikino E. Nemanytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Leonas

Leonas portretas
Blogai su tuo žiedu. Ženklinimas išbluko, jo niekas nepaiso. Pačio žiedo neprižiūri, nes nėra vandens nubėgimo ir vanduo laikosi trečioje juostoje, bet kuriuo metų laiku. Pats eismo organizavimas yra problema, nes tokio dydžio žiedui yra per daug įvažiavimų, būtina galvoti kaip padaryti, kad bent sukantys į pirmą išvažiavimą tai arytų ne žiede.

Jon

Jon portretas
Gali sėdėti ministerijoja ir ką nors gausi jeigu ten sėdi koncervos jie mato savo kišenes

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Jaku zieda reikia nenauji ti o kapitaliskai remontuoti. Ar reikia mokslus baigt kad toki nesusipratima pastatyt ???? Nei pagreitejimo juostu, nei isletejimo juostu. Argi reikia eksperimentuoti su viskiais kalneliais ? Negi visi tie projektuotojai uzsieniuos nebuvo ? O gal dar per mazai ten buvo ? O gal ir buvo tik ne tuo uziiminwjo ? Skaudu kai siais laikais ir taip svaisto pinigus…., o naudos jokios. Eilinis sovietiniu laiku ziedas ir dar darys projekta kad atnaujinti ? Dar mazai ponigu tam isleista. Gal tegul geriau is karto kazkas is Europos projekta padaro. Jau negana kad aplinkkeli naujina, kad po keliolikos metu vel renovuotu. Gal kazkada gali pinkgu svaistyma baigti ???
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių