Žemaitija augins ledo ritulio komandą

Trys Žemaitijos savivaldybės - Plungės, Telšių bei Mažeikių - suburs naują vaikų ledo ritulio komandą.

,,Kilo mintis atkurti ledo ritulį Žemaitijoje, o tai padaryti geriausia, žinoma,  pradedant nuo vaikų. Turime tikslą užauginti dar vieną tvirtą ledo ritulio komandą“, - kalbėjo naujai išrinktas Lietuvos ledo ritulio federacijos (LLRF) vakarų diviziono tarybos narys Ričardas Jocys.

Derybų metu LLRF atstovai lankėsi Plungės, Telšių bei Mažeikių savivaldybėse, kur sprendė klausimus dėl atsakomybės bei finansinės naštos pasidalijimo. Buvo susitarta, jog Plungės savivaldybė pasirūpins komandos trenerio etato steigimu, Telšių – apmokės transportą, vežantį vaikus į treniruotes Mažeikiuose, o Mažeikių savivaldybė finansuos ledo arenos nuomą. Ateityje taip pat planuoja prisidėti ir ,,Mažeikių nafta“.

Tiesa, kol kas pasiektas tik žodinis susitarimas, kurį tikimasi įteisinti dokumentuose ir kuo greičiau pradėti realius darbus.

,,Idėja labai graži ir turinti perspektyvą. Šaunu, kad iniciatyvą palaiko ir ja tiki ne tik federacijos nariai, bet ir miestų savivaldybių atstovai. Žinoma, ypač naudinga bus finansinė parama, be kurios mūsų rankos būtų surištos“, - kalbėjo LLRF prezidentas Petras Nausėda.


Šiame straipsnyje: LLRFledo ritulys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių