Žinoma moteris namuose sulaukė vagių: užkluptas nepilnametis spruko, bet sukėlė avariją

  • Teksto dydis:

Į Kauną iš Čikagos trumpam grįžusi buvusi „Olialia“ mergaitė Ieva Voveris pasidalijo, kad sulaukė nekviestų svečių. Anot moters, vienas jų sprukdamas pakliuvo po automobilio ratais.

Moteris pasakojo vakar vakare išgyvenusi didžiulį stresą. Į jos namus įsibrovę, kaip nurodė, trys nepilnamečiai bandė pavogti jos automobilio raktelius.

Socialiniuose tinkluose nuomonės formuotoja dėkojo Dievui, kad tuo metu nebuvo viena namuose. Prabilo apie tai, kad reikia saugumo kamerų. „Gulėjau lovoje nusiplovusi makiažą jau – kažkas įbėga į namus, triukšmas, garsas. Sako: „čiupk raktelius, mašinos raktai.“ Paskui jie metė tuos raktus ir kažkur nubėgo. Andrius sako, „varau, juos pasivysiu“.

Netrukus ji jau dalijosi vaizdu, kaip kažkas guli ant gatvės, suvažiavę policijos pareigūnai ir medikai. Moteris nurodė, kad nuėjusi iki įvykio vietos pamatė, jog sužeistas jaunuolis – vienas tų, kurie buvo įsilaužę į jos namus.

„Kažkas partrenkė juos, jie bėgo nuo mūsų. Aš Andriaus paklausiau, kas ten buvo. Sako, jie mane pamatę šoko į gatvę ir juos iškart partrenkė mašina. Ačiū Dievui, kad gyvas berniukas. Jam 13 metų“, – pasakojo žinoma moteris, pridūrusi, kad buvo mačiusiųjų, kaip paaugliai brovėsi į namus, mačiusiųjų avariją. 

„Vyras sakė, kad kai mašina į jį trenkėsi, berniukas kokius keturis metrus iššoko į orą“, – sukrėsta kalbėjo I. Voveris.

Kauno policijos įvykių suvestinėje nurodoma, kad ketvirtadienį apie 21.30 val. Breslaujos g. įvyko avarija.

Automobilis „VW Passat“, kurį vairavo 22 metų mergina, kliudė nepilnametį.

Nelaimė įvyko, kai trylikametis, pirminiais duomenimis, išbėgo į važiuojamąją kelio dalį. Policijos atstovai nurodo, kad dėl patirtų sužalojimų nepilnametis pristatytas į gydymo įstaigą.

Portalui kauno.diena.lt Kauno policijos atstovai patikslino, kad nepilnametis patyrė nesunkius sužalojimus. Vairuotoja – blaivi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O, varge,

O, varge,  portretas
Kuo žinoma? Man ponia visai nežinoma. Dažyt, prišpakliuotų antakių, klijuotų šerių-blakstienų pilna ne tik Amerika, bet ir Lietuva!. Gal vagis- gerbėjas išsigando "žinomosios", nepažinęs jos be makiažo?

parmazonas

parmazonas portretas
Kokį nuomonės formavimą ši dažyta beždžionė gali išmanyt ir vykdyti normalioje visuomenėje?Nebent tokių pačių valkataut nusiteikusių būsimų eskorto paleistuvių tarpe...Gerai čia vienas išsireiškė-pacanai .pamatę nuplautą nuo tinko snukį ,pasibaisėję smuko nebodami gatvėje lakstančių mašinų.Šiandie žiūriu-komjaunimo teisybėje vėl ta stumbro patelė,penktąkart atostogaujanti...Va jums dar viena Lietuvos įžymybė...Tpfu su tokiomis naujienomis gamtinių kataklizmų ir karo fone.

WW

WW portretas
As ju neskiriu - ar Pikul ar Voveris (?), vieno veido. Ka daro tos plastines operacijos, nereikia nei robotu, visos kaip viena. Siaubas ir tiek!
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių