Vilijampolės mįslė: ką naktį veikė ant renovuojamo namo pastolių nuo jų nukritęs vyras? (atnaujinta)

  • Teksto dydis:

Ne tik Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato, bet ir Policijos departamento suvestinės apie praėjusios paros įvykius pradedamos pranešimu apie mįslingą incidentą Vilijampolėje, įvykusį naktį  iš sekmadienio į pirmadienį. Į įvykio vietą nuskubėjusiosios specialiosios tarnybos vieno renovuojamo Kulvos gatvės penkiaaukščio papėdėje rado daugybinius sužalojimus patyrusį vyrą. Jis buvo dar sąmoningas ir, portalo kauno.diena.lt žiniomis, dar spėjo šį tą pasakyti.

Bendrasis pagalbos centras pranešimą apie šį incidentą užregistravo 2.37 val. 

Kaip teigiama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje, buvo pranešta apie penktame aukšte ant stogo atbrailos sėdinį žmogų.

Skambino tai pastebėjęs šio daugiabučio gyventojas.

Atvykę įvykio vieton, ugniagesiai gelbėtojai jau rado nežinomąjį gulintį ant žemės ir pirmiau atvykusius policijos pareigūnus. Teliko padėti greitosios medikams nunešti nelaimėlį iki jų automobilio.

Policijos suvestinėse daroma prielaida, kad nelaimėlis nukrito nuo šio renovuojamo daugiabučio pastolių.

Nors policijos suvestinėse teigiama, kad jis – ne tik nenustatytos tapatybės, bet ir amžiaus, portalo kauno.diena.lt duomenimis, nelaimėlis pasakė pareigūnams savo vardą, pavardę bei gimimo metus – 1985-ieji.

Pasak Kauno policijos atstovės, patikrinus duomenų bazę, toks asmuo yra. Tačiau, ar tai – tikrai minėtas nelaimėlis, kol kas neaišku. Nuvykus pas jį į gydymo įstaigą, apklausti nukentėjusiojo dėl jo sunkios būklės nebuvo galimybės.

Portalui kauno.diena.lt pavyko papildomai išsiaiškinti, kad asmuo, kuriuo prisistatė nelaimėlis, nėra šio daugiabučio gyventojas. Oficiali jo gyvenamoji vieta – net ne Kulvos gatvė, nors jis – taip pat iš Vilijampolės.

Kol kas dėl šio įvykio nepradėtas ir ikiteisminis tyrimas – tik surinkta medžiaga dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo. O pagal šią formuluotę galima daryti ir prielaidą, kad nelaimė įvyko bandant nuo stogo patekti į kurį nors šio daugiaaukščio butą.

Kita vertus, nelaimėlį galėjo ir išgąsdinti jį pastebėjęs asmuo.

Be to, šią parą, kaip skelbia kalendoriaus lapelis, dangaus skiaute priešpilnis virsta pilnatimi.


Šiame straipsnyje: Kulvos gatvėpastoliainukrito vyraspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ka veike nakti

Ka veike nakti portretas
Aisku kad norejo tokiu keliu pastoliais labai patogu patekt i buta ar butus kad ir apvogimo tikslais. Nuziurejo is vakaro kad sviesos nedega ir pirmyn...Dievas nubaude!!!!

Tokia nustatyta formulluote

Tokia nustatyta formulluote portretas
Jei zmogus neuzsimuse arba kazkas jo neuzmuse, tai visada policija traktuoja -nesunkus sveikatos sutrikdymas.jei pradedamas tyrimas ir eigoje isaiskeja kokiu tai aplinkybiu kad sveikata sutrikdyta sunkiau, tada pakeiciama ir formuluote

Kakoj

Kakoj portretas
Skirtum ką veikė
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių