Septyniolikmetis suktine pavaišino kitą nepilnametę: gresia rimti nemalonumai

  • Teksto dydis:

Kauno apygardos prokuratūra pirmadienį teismui perdavė nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje nepilnametis kaltinamas narkotinių medžiagų disponavimu ir platinimu.

Baudžiamojoje byloje Jonavos gyventojui pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo nedideliu kiekių narkotinių ar psichotropinių medžiagų be tikslo jas platinti, taip pat dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimo nepilnamečiams.

Bylos duomenimis, 2024 metų vasario 17 dienos pavakarę kaltinamasis rūkė suktinę, kurios sudėtyje buvo narkotinės medžiagos – kanapių.

Tyrimo metu nustatyta, kad septyniolikmetis rūkyta suktine pavaišino kitą nepilnametę. Tyrėjai taip pat nustatė, kad tas pats vaikinas po kiek daugiau nei savaitės buvo sulaikytas policijos pareigūnų, o jo piniginėje apžiūros metu buvo rastas lankstinukas su nedideliu kiekiu kanapių.

Praeityje jau du kartus teistas vaikinas savo kaltę visiškai pripažįsta.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.

Už neteisėtą disponavimą nedideliu kiekiu narkotinių ar psichotropinių medžiagų be tikslo jas platinti numatomi viešieji darbai, laisvės apribojimas, bauda arba areštas.

Tuo metu už narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimą nepilnamečiams numatoma nuo trejų iki dvylikos metų laisvės atėmimo bausmė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įstos \\\\\.../////

Įstos  \\\\\...///// portretas
į (ne)"Laisvės" parcyją ir viskas nuriedės,kaip vanduo nuo žąsies.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių