Pradingęs 16-metis atsirado: nuo globėjos atsitvėrė tylos siena

Savaitgalį socialiniuose tinkluose pasklido žinia apie Kėdainiuose dingusį šešiolikmetį paauglį. Apie vaikino dingimą paskelbė jo globėja. Penkias dienas praleidęs ne namuose, paauglys pirmadienio vakarą parėjo namo. Jį atlydėjo draugas.

Parvedė namo

Vėlų pirmadienio vakarą tiek viešai socialiniuose tinkluose, tiek asmeninėmis žinutėmis paauglio globėja informavo žmones, kad jos globotinis parėjo namo. Pasak globėjos, jį į namus atlydėjo draugas. Sugrįžus į namus su paaugliu bendravo ir draugas, ir draugė.

Moters teigimu, jaunuolis atrodė nekaip, vakare jai nepapasakojo, nei su kuo buvo, nei kur buvo. Ji vylėsi, kad šis atsivers draugams.

Reikės pagalbos

Ko gero, paaugliui reikės rimtesnės specialistų pagalbos. Šia istorija susidomėjo ir Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba. Pasirodo, vaikų gynėjai apie šį atvejį nebuvo informuoti.

Negana to, oficialaus kreipimosi nebuvo sulaukusi ir policija, mat Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate duomenų apie Kėdainiuose dingusį paauglį nebuvo. Apie tai, kad policija ieško jos globotinio, teigė pati globėja.

Pranešimą paskelbė globėja

Priminsime, kad pranešimą apie Kėdainiuose dingusį paauglį savaitgalį parengė ir išplatino jo globėja. Moteris paprašė dalintis informacija ir padėti surasti jos globotinį.

Tuomet prabilo ir paauglio klasės draugai, kurie atskleidė daugiau detalių apie išties nelengvą ir sunkumų kupiną jauno žmogaus gyvenimą.

Asmeniui atsiradus globėja turėtų pašalinti viešus įrašus su jaunuolio vardu ir atvaizdu.


Šiame straipsnyje: dingo paauglysKėdainiuose dingo paauglyspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

D.

D. portretas
Matyt, kad vaikui "nesaldu" ir pas tą "globėją', jei sprunka iš jos namų, o parvestas namo, nekalba su ja nei apie tai, kur buvo, nei apie savo bėdas... Laikykis, vaikeli ! Padėk pats sau ar ieškok kokio gero žmogaus, kuris duos patarimų ar priglaus po savo "sparnu", kaip kad suaugęs paukštis sparnu apgaubia savo paukštuką... Ko gero, šita globėja nesusitvarko su savo pareigomis... O vaikui pagalbos reikia čia ir dabar ( gal jau net vakar ar seniau reikėjo), nes jis,tikriausiai, atsinešė iš buvusios šeimos per sunkią naštą vaikiškiems pečiams... Padėkit jam, žmonės gerieji ! Gal Jolanta Blažytė ar jos buvęs vyras Viktoras sugebėtų berniuką ištraukti iš tos situacijos, nes jis,ko gero, stovi prie bedugnės krašto ?..

Nieko neparašyta

Nieko neparašyta portretas
Klausimas - ar tas paaugis nebuvo kuo nors pasikrovęs? Jei ne - jam jokios "terapijos" nereikia.

teisingumo ministre

teisingumo ministre portretas
globejus ir ju paskyriejus reik i elektros kede sodint ir purtyti kol viska prisipazins ir putomis uzsprings
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių