Policijos pareigūnai aiškinasi, kas nusprendė nesumokėti už prekes

  • Teksto dydis:

Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Gegužės 19 d. apie 12.20 val. Kaune, Raudondvario pl., iš parduotuvės pavogti alkoholiniai gėrimai. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 60 680 arba 112, arba el. paštu viktorija.palioniene@policija.lt.

Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.  Už šį nusikaltimą gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karma 001 ❤️

Karma 001 ❤️ portretas
O kodel Palioniene pati neieško truputi pasistiebtų ir gal surastų xixixi

dieve tu mano ...

dieve tu mano ... portretas
Nejaugi jau Markas Volbergas tiek nubiednėjo , kad pas mus apsivaginėja... ką pasakys Holivude ? SKANDALAS !!!

noreciau padet policijai bet negaliu

noreciau padet policijai bet negaliu portretas
nes ltv labai jau graziai prie seimo policijos treniruotes ir paktikavinmasi kaip sukelt riauses ant antikoroniniu aprode...tiesiog sirdis dziaugiasi kai nuo savo ydarb1o vaisiu nukenteje policijos didvyriai stengiasi is antikoronininku kompensacijas prisiteist...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių