Kauno policijos pareigūnai sulaikė apgirtusį vogto automobilio vairuotoją

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai ne tik surado pavogtą automobilį „Chevrolet Volt“, bet ir sustabdė galimai vagystę įvykdžiusio ir apgirtusio vyro kelionę.

Vėlų pirmadienio vakarą Kauno apskr. VPK buvo gautas pranešimas, jog laikotarpiu nuo 23.00 val. iki 00.00 val. Kaune, Statybininkų g., iš aptvertos aikštelės pavogtas automobilis „Chevrolet Volt“ (pagamintas 2012 m.).

Kauno apskr. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus specialistai per miesto vaizdo stebėjimo kameras pastebėjo dingusį automobilį ir apie jį pranešė kolegoms iš Reagavimo valdybos.  Pastarieji ir ieškojo dingusio automobilio. Apie 01.00 val. Kaune, T. Masiulio g., pareigūnai sustabdė automobilį „Chevrolet“ vairavusį vyrą.

Pareigūnai nustatė, kad vairuotojas (g. 2002 m.) ne tik galimai vairavo dingusį automobilį, bet ir buvo neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,00 prom. Vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl vairavimo išgėrus. Kauno miesto gyventojas yra žinomas policijai už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą. Vyrui gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Volt S

Volt  S portretas
„Chevrolet Volt“ geros, bet retos mašinos, gaila būtų jei vagis būtų ją sudaužęs.

Apklausė- \\\\\.../////

Apklausė-  \\\\\...///// portretas
-paleido,po to kreipsis į gyventojus,padėkit surasti.____Man tai ne juokinga,nes ir kaliniai laisvai šmirinėja pas dantistus,prostirutes,apžiūri kur žmonės pinigus laiko,jei per daug turi,dalį pasiima.___Linksmai gyvenam.

tiesa turi buti zinoma

tiesa turi buti zinoma portretas
ko gero koncervatorius,,,a daugiau naujienu turit?si ta juk paleis,,nekaltas juk...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių