Kauno centre – troleibuso ir dviratininkės susidūrimas: nukentėjusioji išvežta į Klinikas

  • Teksto dydis:

Pirmadienis Kauno gatvėse prasidėjo nelaime Maironio ir K. Donelaičio gatvių sankirtoje.

Iš šio eismo įvykio, užregistruoto apie 10.30 val. Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelio prieigose, greitosios medikai į Kauno klinikas išvežė jauną moterį.

Anot policijos atstovės, 22-ejų metų dviratininkę, pirminiais duomenimis, kliudė troleibusas. Šį vairavo 54-erių metų vyras.

Daugiau šio eismo įvykio, kadangi, anot policijos atstovės, šis – labai šviežias, aplinkybių, ji pakomentuoti negali.

Nėra jokių duomenų, kad, pavyzdžiui, troleibuso vairuotojui staigiai stabdant, būtų nukentėję ir kas nors iš jo keleivių.

Nuotraukose, darytose portalo kauno.diena.lt fotografo įvykio vietoje, šalia dviračio, gulinčio važiuojamoje kelio dalyje, dviratininkės šalmo nematyti.

Tiesa, Greitosios pagalbos tarnybos pamainos vyresnioji portalui teigė, kad jos kolegų į Klinikas išvežta mergina buvo sąmoninga. Jokių galimų atvirų lūžių jai nekonstatuota. Tik daugybiniai minkštųjų audinių sužalojimai bei nubrozdinimai.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Kaunepartrenkta dviratininkėkliudė troleibusasnukentėjo moteris

NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>Esra \\\\\.../////

>>>Esra  \\\\\...///// portretas
>Troleibusams tos etiketės neklijuok.

Esra

Esra portretas
Bet kokiu greičiu vairuoja dauguma viešojo transporto vairuotojai ir vairuotojos, tai apsaugok Dieve! O kaip jie dar keikia vairuodami, kokio pykčio pilni ant viso pasaulio, kartais atrodo tyčia staigiai stabdo, signalina kitiems vairuotojams, kartais, atrodo, specialiai padidina greitį, matydami kliūtį ar kokią nepatogią situaciją, kaip antžmogiai ir čia liūdna kasdienybė...

Ona

Ona portretas
Reklamuoja valdžia nesaugų transportą - dviračius ir el. paspirtukus. Žmonės prisižiūri teliko ir pradeda važinėti, o pabaiga ligoninėje.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių