Kaunietis 18-liktąjį gimtadienį „atšventė“ su antrankiais: purvinus darbelius „suko“ per „Telegram“

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas likvidavo susirašinėjimo platformoje „Telegram“ kauniečių sukurtą grupę narkotikų platinimui.

Trečiadienį policijos pareigūnai sulaikė galimai narkotines medžiagas per interneto programėlę platinusius kauniečius. Vienas iš jų – savo aštuonioliktąjį gimtadienį „atšventė“ su antrankiais, pranešė policija.

Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai nustatė ir sulaikė du 18-mečius jaunuolius. Įtariama, kad, naudodamiesi interneto pokalbių programėle „Telegram“, sukurtoje prekybos narkotinėmis medžiagomis grupėje, galimai platino narkotines medžiagas. Jaunuoliai narkotines medžiagas palikdavo iš anksto sutartoje vietoje, o pirkėjai už jas susimokėdavo kriptovaliutomis.

Per tyrimą Palemono mikrorajone esančiame parke rastos paslėptos ir paruoštos perduoti pirkėjui galimai narkotinės medžiagos. Kauno policijos pareigūnai likvidavo „Telegram“ grupę, joje buvo reklamuojamos narkotinės ir psichotropinės medžiagos, jomis prekiaujama.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdyba pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kanapė, \\\\\.../////

Kanapė,  \\\\\...///// portretas
tai visą (ne)"Laisvės" parCyja reikia areštuoti.

Anonimas

Anonimas portretas
neduok dieve... Bus sudarytos finansines salygos irodyti savo nekaltuma.

S

S portretas
Kada užsiimsite šilainiu rajonu kiekvienam daugebutije prekiauja narkotikais,paauglei platina
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių