Girto vairuotojo šou Šilainiuose: apgadino dvi svetimas mašinas ir paspruko

Kaune neblaivus vairuotojas sukėlė avariją, per ją apgadinti trys automobiliai.

Kaip pranešė policija, avarija įvyko sekmadienį apie 17 val. Šarkuvos gatvėje.

Automobilis „Opel“, vairuojamas vyro, kliudė mikroautobusą, vairuojamą 55 metų vyro.

Nuo smūgio automobilis „Opel“ kliudė stovintį automobilį „Volkswagen“ ir pasišalino iš įvykio vietos.

Netrukus avariją sukėlęs automobilis „Opel“ pastebėtas toje pačioje Šarkuvos gatvėje, rastas ir jo 35 metų vairuotojas. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,11 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimantas

Rimantas portretas
Nereikia kraštutinių priemonių. Reikia,kad instruktoriai dirbtų,o ne telefone sėdėtų. Filmuokite vairavimo pamokas ir pamatysite kur ir kaip juos mokina. Mokina"Slabotkej",nes ten vyksta egzaminai,tiesa,dar ir Šilainiai tas idijotiskas žiedas. Viskas,ką tas vaikas gali išmokti? Užtat vairavimą laiko vidurkis iš 5 karto ir taip jau 20metu.Filmuokite kiekvieną pamoką,o ne tik egzaminus,situacija pasikeis kardinaliai.Prie eilinio vairavimo pamokų būtinai pradėkite vairavimą galų varomų auto,nors 5 pamokas.Gal tada vaikas su BMV žinos kad uznesus ne stabdys draugelis,o gazas. Bet kam tai įdomu! Kas prie lovio jiems nusisikti kol jų atžalos nenukenčia! Mokinkite vaikus VAIRUTO,o ne važiuoti!

Ri

Ri portretas
Aš vairuoju nuo 9m,pradėjau su kartingais baigiau ralyje. Taip kaip dabar vairuoja blaivi ir ne tik mano amžiaus,tai atleiskite as pusę litro išgėręs vairuociau geriau. Kodėl? Todėl,kad 25 metus instruktoriai nedirba,iš jų darbo vienas cirkas. Priimkite įstatymą,kad kiekviena pamoka būtų filmuojama kaip egzaminai, situacija pasikeis100proc. Plius mokinkite ir galų varomų auto, ir slidžių kelių. Gaila tų vaikų su buvo kas juos mokina? Argi valdžiai rūpi? Jiems labiau rūpi kur nenormaliai juostas nubrėžti arabų idijotiskoje vietoje ženklą pastatyti. Mokinkite vairuoti ne ten kur vyksta egzaminai,o mieste,o valdziazmogiai nesupranta kol neuzsimusa jų atžala, neduok Dieve.

Beata

Beata portretas
Bausti,atimti teises,bauduoti,sės be teisių,tada uždaryti ilgam,kas per terlionės?! Išgerusį sustabdo,ir laukia,kol arvyks kas auto parvairuot,...blyn,ant ratų,be teisių,su kosmine bauda,baikit terliotis!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių