Aukštųjų Šančių kriminalas: nelaimę išdavė kvapas, neapsieita be aukštalipių pagalbos

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakare viename Verkių gatvės daugiabutyje prasidėjusi specialiųjų tarnybų apgultis baigėsi vieno jo penktojo aukšto buto šturmu, patenkant į šį nuo stogo. Po šios ugniagesių gelbėtojų aukštalipių operacijos, minėtame bute aptiktas lavonas.

Viskas prasidėjo nuo 17.55 val. Bendrojo pagalbos centro telefonu 112 užregistruoto pranešimo, kad giminaitei atvykus aplankyti pensinio amžiaus dėdės, niekas jo buto durų neatidaro. O iš vidaus sklinda nemaloniai įtartinas kvapas. Dėdės kaimynai viešniai teigė, kad matė jį paskutinį kartą prieš kelias savaites.

Į įvykio vietą atvykus policijai, tapo aišku, kad ir šį kartą be ugniagesių gelbėtojų pagalbos neapsieiti. Tačiau iš pradžių atykęs jų autocisternos iš artimiausios komandos ekipažas konstatavo, kad prireiks ir aukštalipių pagalbos. Taip nuspręsta, pamačius pravirą pagalbą kvietusios moters dėdės buto penktajame aukšte langą.

Ugniagesių gelbėtojų aukštalipiai nusileido su turima įranga iki šio lango nuo stogo. Ir, prieš patenkant buto vidun, dar turėjo išimti šio lango tinklelį nuo vabzdžių.

Aukštalipių į šį butą pro jo duris įleisti policijos pareigūnai bei greitosios medikai viduje aptiko jau pradėjusį irti vyro kūną.

Konstatuota, kad tai – jo šeimininko, kuris buvo gimęs 1957 m., palaikai.

Anot policijos atstovės, pirminės jų apžiūros metu jokių išorinio smurto žymių nepastebėta. Ir tradiciškai tokiais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaimynai

Kaimynai portretas
Gerai kad nelaužė durų, tarnybos profesionaliai atliko darbą, Artimuosius kaimynai pakvietė, pensininkai mažai kam rūpi

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Bele ka raso kad tik intrigai sukelti ir euru uz beleka gauti galejo dar aro grupe ir is vilniaus sraigtasparni iskviesti o is palangos kinologa suni pedsakam surasti su kuo svente ir pilstuko babules sutikrinti.

rita

rita portretas
Koks jis senolis, dar darbingo amžiaus žmogus buvo...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių