Ukrainos nepriklausomybės diena: mėlyna ir geltona spalvomis nusidažė ne tik Prisikėlimo bažnyčia

  • Teksto dydis:

Šeštadienį, rugpjūčio 24-ąją, Ukraina švenčia 33-iąsias nepriklausomybės paskelbimo metines. Ta proga Kaune mėlyna ir geltona spalvomis nusidažė Prisikėlimo bažnyčia bei Laisvės alėjos fontanas.

„Šiandien minime Ukrainos nepriklausomybės dieną. Mėlyna ir geltona spalvomis nusidažė Prisikėlimo bažnyčia bei Laisvės alėjos fontanas. Jie švies iki rugpjūčio 25 d. 5 val. Siunčiame sveikinimus ir visapusišką palaikymą visiems ukrainiečiams. Jūsų drąsa, ryžtas, vienybė – neįveikiami. Drauge iki galo“, – feisbuke šeštadienį paskelbė Kauno miesto savivaldybė.

Kaip jau skelbta, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Ukraina ir ukrainiečiai patys nuspręs, kaip jiems gyventi, kuriuo keliu eiti ir ką pasirinkti, nes taip veikia nepriklausomybė.

„Ligotas senis iš Raudonosios aikštės, visiems nuolat grasinantis raudonu mygtuku, mums nenurodinės savo raudonųjų linijų. Tik Ukraina ir ukrainiečiai nuspręs, kaip gyventi, kuriuo keliu eiti ir ką pasirinkti. Nes taip veikia nepriklausomybė“, – pabrėžė V. Zelenskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

....../ NEPAVARGOT GRĄSINDAMI IR DIRBDAMI?

....../ NEPAVARGOT GRĄSINDAMI IR DIRBDAMI? portretas
>Babyte.......>, AČIŪ UŽ komentarą, žmogau , UŽAUGĘS AGRESYVIU...ESI AUKŠTO LYGIO ,IŠSILAVINUSIO AUKŠČIAUSIŲJŲ AUKŠTŲJŲ MOKSLŲ UNIVERSITETE..... O jau gyvenimo , pone ,tavo išsilavinimas - kosmosas. Toli tiems , kurie nuo ryto iki vakaro linksminasi prie alkoholio bonkės . Jie bent silpnų , sergančių neskriaudžia.... Tėvai , ponas mokslininke tirpte tirpsta iš džiaugsmo nuo tokių atžalų ..... Gaila man tavęs, nežinau kaip augintas buvai.. . Man asmeniškai įspūdžio nepadarei , nes ne mano vaikas esi , o dabar tokių daug teko iš mokytojų išgirsti ir nusiskundimų iš tų vaikų tėvų.....Augat nepilnavertiškoje aplinkoje... Manau ,kad tokių visų kaip tu nusikalbėjimai nesiskiria ir nuo veiksmų tad nieko naujo neparašei apie VAKARIENĘ . KO GALIMA LAUKTI IŠ NENUORMALIŲ IR TURINČIŲ JĖGĄ.... Aš niekam nieko nelaižau- nemano kalibro, bet savo nuomonę tikrai turiu. MAN GRĄSINI , KAD NEŠIKU ANT ŽMONIŲ. TODĖL PRIPAIŠIAI ,KAD LAIŽAU ? AR PATS SAU NEJUOKINGAI ATRODAI ?

Babyte ....../

Babyte ....../ portretas
nulaižai krabui, nulaižai ir putleriui, dar ruZkiams, tai ir prisirenki, vargšele, vakarienei.

....../

....../ portretas
" Aplaižo , nulaižo ,..... Ar tai reiškia , kad kregždelių susitepęs lizdelis jau per kraštus varva net per Ukrainos šventes....PALINKĖJIMAS " LAI BŪNA LENGVA UKRAINOS ŽEMELĖ PUTINO..." VAJE ,VAJE . NEJAUGI PUTINAS UŽKARIAVO UKRAINĄ IR PRIJUNGĖ PRIE RUSIJOS.... TU MATAI , KARAS BAIGĖSI IR VISĄ UKRAINĄ UŽĖMĖ.... ŽMONES SAVO -- RUSUS VEŽA Į UKRAINĄ IR PAKASA; TURBŪT IR TUOS KURIE ŽUVO KARIAUJANT....--- NE , NEGALI BŪTI ,ŽUVUSIUS VEŽA GIMINĖMS... TOKS KARINIS STATUSAS YRA.... ------ VAJE ,VAJE ,KAS ANT SVIETO DAROSI.... kažkokia nesąmonė... Turbūt kregždžiukai viso labo teršiasi eilinį kartą ......
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių