Svarbu vairuotojams: savaitgalį bus uždaryta Jonavos gatvės dalis

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė perspėja vairuotojus, kad nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio ryto bus laikinai uždaryta Jonavos gatvės dalis, einanti po magistraliniu keliu Vilnius-Kaunas-Klaipėda.

„Dėl Lietuvos automobilių kelių direkcijos tęsiamų darbų nuo penktadienio (kovo 31 d.) 22.45 val. iki sekmadienio (balandžio 2 d.) ankstaus ryto kelininkai uždarys eismą po A1 magistrale Jonavos gatvėje“, – informavo miesto atstovai.

Pateikiama ir eismo schema, kaip bus galima naudotis alternatyviais maršrutais. Norint patekti iš vienos Jonavos gatvės dalies, į kitą, kurią skiria A1 kelio tiltas, turės važiuoti iki nuovažos į Panerių gatvę, ten apsisukti ir ties Jonavos gatve išvažiuoti iš A1 kelio. Šie nepatogumai, tikėtina, labiausiai paveiks Kleboniškio gyventojus.

„Apylanka A1 keliu važiuos ir 47-ojo maršruto autobusai“, – apie laikinus viešojo transporto pakeitimus pridūrė miesto savivaldybė.

Vairuotojai raginami neprarasti budrumo, stebėti kelio ženklus bei iš anksto planuoti maršrutus, kad po to nereikėtų bereikalingai daryti ilgo apvažiavimo.

„Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – pridūrė miesto atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių