Policija: klykti pradėjo A.Skučienė, mergaitė išsigando

Penktadienio košmare Klonio gatvėje dalyvavę policijos pareigūnai tvirtina, kad sumaištį sukėlė Drąsiaus Kedžio tėvai ir teta Audronė Skučienė.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato Viešosios policijos Prevencijos skyriaus viršininkas Tauris Stauskis tvirtina, kad jų tarnyba į Kedžių namus buvo pakviesta viešajai tvarkai užtikrinti.

Pareigūnams atvykus, buvo susirinkę Vaiko teisių tarnybos atstovai, psichologai, antstolė. Visi rengėsi vykdyti teismo sprendimą. Antstolė, kaip jai ir priklauso, visus supažindino su sprendimu.

Pasak viršininko, Laimutė Stankūnaitė susitiko su dukrele ir ramiai bendravo. „Nežinau, kodėl Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistės atidarė kambario duris ir įleido senelius“, – įvykių eigą mėgino atkurti T.Stauskis.

Antstolė priminė, kad taip negalima, nes kambaryje turi būti vaikas ir mama. Esą buvo siekiama, kad mergaitė patirtų kuo mažiau streso.

„Nuskambėjo frazė apie teismo sprendimo vykdymą, tada močiutė puolė mergaitę ir griuvo ant grindų. Teta A.Skučienė ėmė klykti. Senelis pribėgo prie balkono ir atidarė jo duris. Tada grįžo ir griuvo ant jau gulinčių mergaitės ir močiutės“, – pasakojo viršininkas.

Pasak pareigūno, apsaugos vyrai siekė pašalinti kliūtis ir leisti atiduoti mergaitę. Mėginant atitraukti senelius ir įvyko grumtynės.

Pareigūnas neabejojo, kad nuo tokio triukšmo mergaitė išsigando. Jo teigimu, mergaitė griūdama ant grindų galėjo užsigauti, todėl medikų pagalba ir buvo iškviesta.

Situaciją nutraukė Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistė. Anot T.Stauskio, iš anksto nebuvo tariamasi, kaip gražiai ir neskausmingai vykdyti teismo sprendimą.


Šiame straipsnyje: KedysVenckienėStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

auka

auka portretas
policininkai melagiai , turiu įrodymų kad jie padirbinėja dokumentus ( ne šitoje byloje ) ir apkaltina žmones nebūtais nusikaltimais

viktoras

viktoras portretas
KAZIN AR KAS PATIKES TA POLICIJA,,,KAM EITI SU LAZDOM PAS VAIKA,,,?

...

... portretas
... dar policija negrus linčiuoja (ne šioje šalyje, Amerikoj) (ir ne dabar, prieš 50 metų). Pilna įrodymų internete ...
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių