Nuo rugpjūčio 25 d. keičiami autobusų ir troleibusų eismo tvarkaraščiai

  • Teksto dydis:

Nuo rugpjūčio 25 d. keičiami visų maršrutų autobusų ir 1-ojo, 2-ojo, 5-ojo, 7-ojo, 8-ojo, 10-ojo, 11-ojo, 13-ojo, 14-ojo 15-ojo, 16-ojo maršrutų troleibusų darbo bei poilsio dienų eismo tvarkaraščiai. Nutraukiamas 3-iojo maršruto troleibusų eismas. 33-iojo maršruto autobusai Technikos g. - Chemijos g. važiuos darbo ir poilsio dienomis.

Keičiamas 18-asis autobusų maršrutas, autobusai nevažiuos į Ringaudus ir iki stotelės „Kauno šiltadaržiai". Organizuojamas 32-asis autobusų maršrutas Geležinkelio stotis - A. Stulginskio universitetas - Ringaudai, autobusai darbo ir poilsio dienomis važiuos M. K. Čiurlionio g., Europos pr., Julijanavos g., Šiltnamių g., Universiteto g., 140-uoju keliu, Gėlių g., 140-uoju keliu, Universiteto g., Šiltnamių g., Julijanavos g., Europos pr., M. K. Čiurlionio gatve.
20-asis autobusų maršrutas pratęsiamas V. Krėvės pr., Pramonės pr., Taikos pr., Garažų g. iki Partizanų gatvės.

Atnaujinamas 46M-ojo maršruto autobusų važiavimas.

Daugiau informacijos www.kvt.lt maršrutų ir tvarkaraščių skiltyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

krc

krc portretas
ne nu sakes! kam ta 3 trulika naikint?? gal kai kam jis pagrindinis transportas iki darbo nuvaziuot-ten kur beveik niekas daugiau nevaziuoja?! nupuso chebra konkreciai! is pradziu savaitgaliais nebeleidzia,o db isvis nuims. durniu laivas. ar cia norit paprastus dirbanciuosius su taxi veziot pirmyn atgal?

lijopardas

lijopardas portretas
o man idomu kam naudinga bardaka su transportu kelti ? kal kaunadienis pasidometu,ar keusai per mazi ...

kaunieciui

kaunieciui portretas
pritariu 100%. Griauna tuos marsrutus, kurie gyvybiskai svarbus! Su Silainiais susisiekimas tragiskas. Ir ne tik...Skambinkite 200018 i transporto skyriu savivaldybeje ir issakykite savo nuomone. Kuo daugiau skambuciu ir nuomones pareiskimu, tuo gal but tie veikejai, kurie atsakingi uz marsrutus, gal prades rimciau dirbti, nes tokio bardako su transportu ir ne tik ,dar Kaune nera buve...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių