„Mamų mugėje" – taupančių tėvų desantas

Šiandien Kauno prekybos ir laisvalaikio centre Mega" prasidėjusioje Mamų mugėje" prie kasos nuo pat ryto nusidriekė eilė. Dar daugiau žmonių sukiojosi tarp salėje sukabintų dėvėtų drabužių, išdėliotų naudotų daiktų, skirtų vaikams ir besilaukiančioms moterims. Antrąkart rengiama mugė vyks tris dienas, nuo 10 iki 19 val.

Ieškau pavasarinių, vasarinių drabužių. Turiu tris vaikus, todėl iš patirties žinau, kad tokios mugės yra labai naudingas dalykas. Kai kurias prekes čia galima rasti net 5-6 kartus pigiau nei parduotuvėse siūlomos naujos", – įsitikinusi Aida Žilinskė.

Ant jos 9 mėnesių sūnaus Tado vežimėlio jau kabėjo išsirinktos vaikiškos kelnės, šliaužtinukas ir dar keli drabužiai.

Pašnekovė teigė niekada nesusimąsčiusi, jog ir pačiai reikėtų prekiauti panašioje mugėje, nes išaugtą vaikų aprangą, nebenaudojamus žaislus, kitus daiktus ji atiduoda mažesnių vaikų turinčioms draugėms.

Mugėje buvo matyti ir tėčių. Dar ne viską turime susipirkę būsimam mažyliui", – pasakojo vonele ir dar keliais daiktais kūdikiui nešinas Valdas Šiugždinis.

Jis mano, jog tokios mugės patrauklios ne tik dėl mažesnių nei parduotuvėse kainų, bet ir dėl didelio pasirinkimo vienoje vietoje.

„Yra pasirinkimas – po visą miestą važinėti ieškant nuolaidų, žvejoti geresnės kokybės daiktus dėvėtų rūbų parduotuvėse, „kabėti“ internete derantis dėl kiekvienų marškinėlių su juos parduodančiomis kitomis mamomis arba galima apsipirkimui skirti vos vieną dieną „Mamų mugėje“. Taigi tai – paprasčiausias būdas sutaupyti laiko ir pinigų“, – sakė mugės sumanytoja ir organizatorė Jurga Jauniškienė, kuri tokių komisų nauda įsitikino gyvendama su šeima JAV.

Į mugę nepriimami suplyšę, dėmėti, skylėti ar išblukę drabužiai, kuriems trūksta sagų ar neveikia užtrauktukai, taip pat žaislai be visų dalių ir detalių. Taigi, anot organizatorių, „Mamų mugės“ pirkėjų laukia tik kokybiškų prekių asortimentas.

Čia daugiausiai prekių skirta vaikams iki 3 metų. Tokio amžiaus vaikams skirtų marškinėlių, pavasarinių striukių galima įsigyti maždaug už 10 litų, suknelės kainuoja apie 15 litų.

Ieškantieji lovyčių gali rinktis už 30-495 litus parduodamus baldus. Prie vaikiškų vežimėlių nurodytos 65-100 litų kainos. Žaislinis policijos automobilis įkainotas 30 litų, pianinas – 16 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

 klausimas portretas
Kodel apie muge neparaset anksciau?

Bagažinių turgus

Bagažinių turgus portretas
Balandžio 28 d. nuo 8 val. prekybos miestelyje URMAS Bagažinių turgus. Kviečiame.

Ina

Ina portretas
muge vyks ir penktad ir sestadieni
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių