„Kauno dienos“ studijoje – D. Žalimas: tokie nuosprendžiai kompromituoja teismą

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi buvęs Konstitucinio Teismo pirmininkas, Vytauto Didžiojo universiteto Teisės fakulteto dekanas prof. dr. Dainius Žalimas.

„Teisingumo vykdymas į nuteistojo pusę“, – taip D. Žalimas vertina Kauno apygardos teismo nuosprendį buvusio Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus Viliaus Šiliausko rekordinio kyšio byloje.

Buvęs Konstitucinio teismo pirmininkas nešykšti kritikos teismo sprendimui: „Paskirta bausmė visiškai neproporcinga tam, kas yra padaryta. Ir tokie nuosprendžiai kompromituoja visą teisminę sistemą.“

Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje ne tik apie didelio pasipiktinimo visuomenėje sulaukusį teismo sprendimą, bet ir visą sunkiai sergančią teismų sistemą, prisimenant Eligijaus Masiulio ir žiauriai sumuštos merginos iš Jurbarko bylas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čia priėjo Žalimas

Čia priėjo Žalimas portretas
Dabar Žalimas tapo Armonaitės Kindziuliu, kuris kai kas įvyksta prieina ir taria....

tukas

tukas  portretas
Ką ir bekalbėti kaltas tik Šiliauskas o kodėl nėra nei žodžio apie Kaustos valdovą kuris kišo pinigus Šuliauskui. O ar nė cento nenukrito Kauno valdovui su plika galva ir šypsenos lūpomis .Vadinasi mokėk vogti ir laiku pakavok tai niekas net lapė nesulos.Prie to paties, o kodėl niekam neužkliūva Matijošaičio milijonai ir darbas Putino karalystėje .Taigi ponas Žalimas irgi galėtų pakomentuoti ,bet tyli

Paklausykit

Paklausykit portretas
LRT laidoje, kaip sitas vartosi is gaidzio LR konstituciją pamindamas pries ES rekomendacijas .
VISI KOMENTARAI 94

Galerijos

Daugiau straipsnių