Kaune sekmadienį surengtas dviračių maratonas

Sekmadienį Kauno centrą užlūdo dviratininkai - čia surengtas „Kauno Akropolio dviračių maratonas 2013“.

Nuo ryto dviratininkai varžėsi žiedinėje 7,9 kilometrų ilgio trasoje Europos prospekte ir ant M. K. Čiurlionio tilto.

Dalyvauti maratone panoro ir iš anksto užsiregistravo 700 dalyvių skirtingose amžiaus kategorijose. Lenktynių dalyviai turėjo įveikti skirtingus atstumus: daugiausiai kilometrų - 94,8 - sportininkai, o mažiausiai - 14,8 km - mėgėjai, įmonių komandos.

Vaikai, jaunučiai, moterys, veteranai ir patyrę dviračių mėgėjai dalyvavo pusėje maratono (47,4 km).

Eismas visam transportui, išskyrus viešąjį, M.K.Čiurlionio tiltu ir Europos prospekto atkarpa nuo šio tilto iki Veiverių gatvės, uždarytas iki 18.30 val.




NAUJAUSI KOMENTARAI

Kriste

Kriste portretas
Mažai foto..

Rasa

Rasa portretas
O policija tubūt vėpsojo į dviratininkus užuot regulaivusi eismą prie aleksoto turgaus, tokio kaščio , tokių spūsčių kaip šaindien pusę dienos veiverių gatvėje , keimuose aplinkui gyvenime nemačiusi.

Pasipiktines

Pasipiktines portretas
Kvailiausiai ir beviltiskas "renginys". Ar del keletos dviratininku reikia uzdaryti viena is pagrindiniu gatviu, idarbinti tiek policijos pareigunu, ismesti pinigu ??? Kodel negali tie dviratininkai vaziuoti Kacergines ziede, ar Kleboniskyje, ar dar kitais dviraciu takais?. Zmones sekmadieni vazineja su reikalais, visam Aleksote spustys, kamsciai. Aplinkines gatveles, jau desimtmecius kelio remonto nemaciusios, duobe ant duobes. Vietomis masinos net negali prasilengti. Ir del ko ? del kazkokio akropolio taures, tai tegul to akropolio garaza uzdaro ir ten lenktyniauja del tos taures. Kodel kauno valdzia leidzia daryti tokias kvailystes viduryje miesto ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių