Dvokiančia stirnos gaišena jau pasirūpinta: ar žinotumėte, kur kreiptis?

Rašėme apie skaitytojo prie VI forto pastebėtą stirnos gaišeną. Kūnas ten pragulėjęs tiek, kad pradėjo irti ir tvaikas siekė kažin kur.

Trečiadienį Kauno miesto savivaldybės pasiteiravome apie gaišenų surinkimo tvarką Kauno mieste. Penktadienį savivaldybės atstovai portalui kauno.diena.lt nurodė, kur gyventojai turėtų kreiptis pamatę gaišeną.

„Pagal nustatytus vyriausybės reikalavimus, Kauno miesto savivaldybės administracija yra sudariusi sutartį su „Kauno švara“ dėl nugaišusių, žuvusių gyvūnų surinkimo ir pristatymo utilizavimo įmonei”, – teigė atstovai.

Bendrovės Miesto valymo skyriaus darbuotojai surenka kritusių ar viešose vietose partrenktų gyvūnų gaišenas ir perduoda utilizavimo įmonei.

„Apie pastebėtą viešoje vietoje negyvą gyvūną gali pranešti bet kuris pilietis bendruoju telefonu: 8 800 20000“, – komentavo Kauno miesto savivaldybė.

Susisiekėme su „Kauno švara“. Jos atstovai teigė, kad apie minėtą gaišeną buvo informuoti trečiadienį.

„Rugpjūčio 7 d. buvo gauta informacija apie nugaišusią stirną VI forto griovyje. Visuomet, gavę pranešimą reaguojame nedelsiant, todėl tą pačią dieną stirna buvo paimta“, – nurodė „Kauno švaros“ specialistė.

Regimanto Zakšensko nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

D.

D. portretas
Ar tai ta pati kuri pavasarį ten lakstė? Buvo filmukas KD.

paskambinčiau

paskambinčiau portretas
vilkams.

Anonimas

Anonimas portretas
Stirnos, pasirodo, gaišta, o šunys- tik miršta. Jiems gyvūnų kapinėse jau ir kryžius stato. Gal jie krikštyti ? Vienu žodžiu - durnių laivas ...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių