„Altamedica“ reabilitacijos klinika Garliavoje plečiasi

  • Teksto dydis:

Dėl išaugusio reabilitacijos paslaugų poreikio ir didelio pacientų pasitikėjimo „Altamedica“ reabilitacijos klinika Garliavoje vasarą pasitinka atsinaujinusi. Vos prieš metus veiklą pradėjusi įstaiga nuo šiol pacientų lauks nauju adresu – Vytauto g. 134, Garliava.

Gegužės 31 d. naujose klinikos patalpose vyko atidarymo šventė, kurioje visi norintys galėjo pabendrauti su čia dirbančiais specialistais, pamatyti naujas erdves ir sužinoti daugiau apie teikiamas paslaugas.

„Kai daugiau nei prieš dvylika metų kartu su meru atidarėme Garliavos psichikos dienos stacionarą, rėmiausi Kristijono Donelaičio žodžiais: „Jau saulelė vėl atkopdama budino svietą.“ Tuomet mes budinome sielą, grąžindami pasitikėjimą savimi ir gyvenimo spalvas. Dabar mes budinsime kūną ir grąžinsime žmonėms judėjimo džiaugsmą, o patiems mažiausiems – padėsime daryti pirmus judesius“, – dėkodama kiekvienam prisidėjusiam prie klinikos atidarymo kalbėjo „Altamedica“ klinikų grupės vadovė Vilija Vėlyvienė.

Naujos patalpos suskirstytos į dvi atskiras zonas: pirmoji pritaikyta mažiesiems pacientams, antroji, suaugusiųjų, zona izoliuota nuo triukšmo, kad pacientai, spręsdami sveikatos problemas, galėtų sukaupti dėmesį ir mintis. Klinika pasipildė nauja REDCORD įranga, kuri pacientams padės lengviau pašalinti kūno skausmus.

„Altamedica“ reabilitacijos klinikoje Garliavoje paslaugas teikia platus kompetentingų, nuolat žinias gilinančių specialistų spektras: nuo kineziterapeutų, masažuotojų, ergoterapeutų ir psichologų iki gydytojų socialinių pediatrų, fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojų.

Šioje klinikoje mažiesiems pacientams padedama užtikrinti fizinės ir kognityvinės raidos dėsningumus, o suaugusiesiems – sumažinti skausmą, atgauti įprastus įgūdžius ir maksimalų savarankiškumą, taip pagerinant gyvenimo kokybę.

„Šiandien matome, kad čia dirba tiek skirtingų sričių sveikatos specialistų – visa paletė sukurta Garliavos miestui. Visa tai daro žmonės – iš širdies, labai profesionaliai ir kūrybiškai“, – sveikindamas kalbėjo meras Valerijus Makūnas.

Už verslo plėtrą Kauno rajone „Altamedica“ reabilitacijos klinikos Garliavoje vadovei Agnei Uldinskei meras įteikė savivaldybės ženklą – plaketę.

Tai jau trečia reabilitacijos klinika, priklausanti „Altamedica“ tinklui, jungiančiam net dvylika skirtingų medicinos sričių klinikų, besirūpinančių pacientų fizine ir emocine sveikata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių