Po Kauno dangumi – Jazzu triumfas: pristatė naują albumą

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą viena populiariausių šalies dainininkių Justė Arlauskaitė-Jazzu surengė savo didžiausią solinį vasaros koncertą. Šis vakaras buvo išties unikalus – pirmą kartą po rekonstrukcijos atgimusiame Kauno Dainų slėnyje atlikėja pristatė po penkerių metų pertraukos pasirodžiusį naujausią 13-kos dainų albumą „Keisti ženklai“.

 

Ypatingą rugpjūčio vakarą pradėti patikėta talentingam dainininkui ir dainų autoriui Kazimierui Likšai.

Vėliau ant scenos žengė ir pati Jazzu, kurią tūkstančiai jos gerbėjų Kaune pasitiko garsiais plojimais.

Koncerto metu dainininkė atliko kūrinius iš ką tik pasirodžiusio naujausio albumo „Keisti ženklai“: skambėjo „Vilkolakis“, „Kometa“, „Garsiai ploju sau“ ir visiems puikiai pažįstamos ankstesnės kūrybos dainos („Vasara“, „Artumas“ ir kiti geriausi kūriniai).

Kiek anksčiau, pristatydama po 5 metų pertraukos išleistą rinkinį, Jazzu atviravo – visi šio naujo etapo kūriniai klausytojams suteikia progą „susipažinti“ su J. Arlauskaite labai artimai, pajusti įvairių gyvenimo etapų išgyvenimus ir gilius jausmus, kuriuos savyje nešiojamės visi.

„Kiekviena albumo daina man yra labai svarbi, todėl besiklausant galima pajusti mano stiprias emocijas. Kaip ir visa mano kuriama muzika, taip ir ši – rašyta tada, kai stipriai myliu“, – atskleidė garsi dainininkė.

Koncertas Kaune buvo didžiausias Jazzu solinis koncertas šią vasarą. Ji taip pat tapo pirmąja atlikėja, pasirodžiusia atnaujintoje Dainų slėnio scenoje.

Neabejotinai vakaras tapo vienu ryškiausių įvykių tiek kūrėjai, tiek ir kiekvienam, atėjusiam į koncertą po rugpjūčio žvaigždėmis palydėti nueinančios vasaros su gera muzika.


Taip pat žiūrėkite: prisiminkite ryškiausių Lietuvos scenos žvaigždžių karjeros aušrą auksiniame LNK archyve. Juk už nostalgiją geriau tik nostalgija!

LNK laiko mašina: R. Mackevičius 2017 metų laidoje „Čia tai geras“ dirbo vaistininku



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių