Koncertui besiruošiantys D. Čižausko bendražygiai džiūgauja: visi bilietai išpirkti

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį duetas „Grupė 2 – Karolis ir Donatas“ feisbuke paskelbė džiugią žinią apie balandžio 1 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyksiantį D. Čižausko atminimui skirtą koncertą. 

„Draugai, po devintu prakaitu darbavomės repetuodami ir esame pasiruošę pasimatyti su jumis balandžio 1 d. „Žalgirio“ arenoje! Scena bus pilna gražiausių veidų, stipriausių balsų, atmosferą užkaitinsime maksimaliai, pažadame“, – rašoma  dueto „Grupė 2 – Karolis ir Donatas“ feisbuke. Taip pat buvo pasidžiaugta, kad visi bilietai į koncertą jau išpirkti. 

Organizatoriai žada, kad metų pradžioje mirusio dainininko D. Čižausko atminimui skirtame koncerte velionio dainas atliks gausi jo scenos kolegų kompanija: Karolis Akulavičius, Donatas Balvočius, Inga Valinskienė, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Marijonas Mikutavičius, Vaidas Baumila, „Žemaitukai“, Renata ir Deivis Norvilai, Irūna ir Marius Jampolskis, Česlovas Gabalis, Dainotas Varnas, Liepa Norkevičienė, „Patruliai“, „Džentelmenai“, „Sare Roma“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Nu blin kaip nera ramybes ir mirusiu dainas dainuos ir saip ijs pres save ranka pakelia tai kur cia zvaigzde yra paslepta..Pinigai visagaliai....pinigai pinigai ir kurta pagarba zmogui???

bizni yra biznis

bizni yra biznis  portretas
po metu vel koncertuos

Donatui

Donatui portretas
bent vienas mišias iš honoraro užpirkit..
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių