Moteris padavė į teismą draugą, atsisakiusį nuvežti ją į oro uostą

Naujojoje Zelandijoje moteris padavė į teismą draugą, nes dėl jo kaltės pavėlavo į lėktuvą.

Apie tai praneša „The Guardian“.

Moteris kreipėsi į teismą ir pareikalavo iš atsisakiusio jai padėti partnerio kompensacijos, kurią ji patyrė dėl „žodinio susitarimo“ nesilaikymo.

Moters teigimu, vyras, su kuriuo ji palaikė artimus santykius, buvo pažadėjęs ją nuvežti į oro uostą, tačiau to nepadarė. Dėl šios priežasties ieškovė pavėlavo į koncertą ir turėjo atidėti kelionę vienai dienai.

Moteris papasakojo, kad su draugėmis ruošėsi aplankyti koncertą. Jos draugas sutiko nuvežti partnerę į oro uostą ir pagyventi jos namuose. Mat reikėjo prižiūrėti du moters šunis. Išvakarėse moteris nusiuntė draugui žinutę, nurodydama, kada atvažiuoti jos paimti. Tačiau vyras taip ir nepasirodė.

Dėl tokio draugo poelgio ieškovė patyrė nemažų nuostolių. Jai teko pirkti naują bilietą, mokėti už kelionę į oro uostą, taip pat mokėti už šunų priežiūrą.

Moters teigimu, ji taip pat apmokėjo bilietus keltu sau ir draugui, kad per atostogas aplankytų savo sūnus. Ji manė, kad šios išlaidos taip pat turi būti kompensuotos.

Tačiau teisėja Krysia Coeie pareiškė, kad tam, jog sutikimas turėtų juridinę galią, būtina sukurti teisiškai pagrįstus abipusius santykius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juokdariai

juokdariai portretas
Anegdotas///

nagla kurwa per daug jau nori.

nagla kurwa per daug jau nori. portretas
Kai uzverte i lova pi.s.ti ir gerai uzmokejo - buvo gerai. Po py.s.iaus vyras uzmokejes uz seksa NEPRIVALO dar ir kurwai taksistu dirbti.

nu nafik

nu nafik portretas
va tau ir kapitalistinė debilė.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių