Sveikai ir greitai: varškės apkepas be cukraus

Saldžiam ir skaniam varškės apkepui visai nebūtinas cukrus, sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir laidos žiūrovams siūlo labai greitai pagaminamo apkepo receptą.

Kulinarės teigimu, šis varškės apkepas – pilnas maistinių skaidulų ir natūralaus saldumo, kurį suteikia bananai. Dviem porcijoms prireiks kiaušinių, banano, druskos, kefyro, avižinių selenų, varškės, maltų saulėgrąžų arba riešutų. Vienoje porcijoje – mažiau nei 380 kalorijų.

Receptas – vaizdo įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

*

* portretas
O man skanu su cukrum, ne tiek jau daug as jo suvalgau. Labai skanu issikepu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių