Los Andželo lavoninė atsisakė aktorės L.Lohan padovanotų keksiukų

Skandalingosios Holivudo žvaigždės Lindsay Lohan (Lindsi Lohan) mėginimas atsiprašyti liko neįvertintas: Los Andželo apygardos lavoninė, kurioje aktorė atlieka teismo skirtus viešuosius darbus, penktadienį nepriėmė jos nupirktų keksiukų, nes įstaigos vadovams pasirodė "nepriimtina", kad darbuotojai mėgausis skanėstais šalia mirusių žmonių.

Filmo „Naujokė“ (Mean Girls) žvaigždė pradėjo darbą viena diena vėliau negu buvo nurodęs teismas, nes ketvirtadienį 7 val. ryto turėjusi atvykti į darbą ji pavėlavo 20 minučių, kol surado tinkamą įvažiavimą; be to ją sutrikdė minia reporterių. Tada jai neleista dirbti, nes, anot teisėtvarkos pareigūnų, tą dieną būtų pritrūkę jai privalomų darbo valandų.

Nepatogiai pasijutusi dėl vėlavimo L.Lohan pagalvojo, kad būtų miela, jeigu ji atsiprašytų lavoninės darbuotojų ir pirmąją darbo dieną pavaišintų visus pyragaičiais.

Deja, šis sprendimas neįtiko vyriausiojo koronerio padėjėjui Edui Winteriui - jis pareikalavo, kad keksiukus atvežęs kurjeris būtų išsiųstas.

„Tai nepriimtina. Mes čia ne tam, kad priiminėtume maistą“, - E.Winteris sakė tinklalapiui TMZ.com.

Tuo tarpu L.Lohan atstovas pasakojo: „Lindsay paprašė savo padėjėjo paimti priešpiečius iš (greitojo maisto restoranų tinklo) “In-And-Out" Huntington Parko apie 10 val. 30 min. Apie 11 val. jos padėjėjas grįžo su priešpiečiais, atnešė juos į administracijos skyrių ir išdėliojo maistą ant stalo, kad savanoriai galėtų užkąsti per pertrauką.

„Be to, Lindsay papildomai užsakė keksiukų darbuotojams ir savanoriams. Kai jie buvo atvežti, lavoninės vadovai jų neleido įnešti į pastatą, - pridūrė jis. - Apmaudu, kad Lindsay geri ketinimai nebuvo priimti, kaip ji tikėjosi: ji norėjo atsiprašyti dėl vakarykščio nesusipratimo.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
kas cia per siaubo filmas? viesieji darbai lavoninej????? WTF! america lost it mind!!!

to a

to a portretas
Ko bijai, kvaili, mirusieji nesikandzioja. Maziau siaubiaku ziurek, daugiau rimtos literaturos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

  • Skaniai ir sveikai: vaikų mityba žiemą
    Skaniai ir sveikai: vaikų mityba žiemą

    Tėvams kartais pritrūksta žinių, kaip tinkamai pasirūpinti vaiko sveikata ir kokia mityba jaunam, augančiam organizmui būtina skirtingais sezonais. Kaip užtikrinti sveiką ir subalansuotą vaiko mitybą šiuo sezonu, kokio maisto turėtų būti p...

  • Pikantiškos salotos – sveikiau
    Pikantiškos salotos – sveikiau

    Nusprendus sveikiau gyventi, nebūtina mitybą iškart keisti iš pagrindų – mažesni žingsneliai gali būti netgi sėkmingesni, nes prie ne tokių drastiškų pokyčių lengviau prisitaikyti. Pavyzdžiui, daugelyje namų tikru skan...

  • Receptas: šio patiekalo pagaminimui prireiks vos kelių minučių
    Receptas: šio patiekalo pagaminimui prireiks vos kelių minučių

    Geras maistas turi būti gaminamas greitai. Tuo įsitikinęs restorano „Ridikai“ savininkas Marius Šulcas, kuris papasakojo, kaip vištieną braziliškai galima pasigaminti vos per kelias minutes. ...

    1
  • Varškės patiekalai: pagaminsite lengvai ir itin maistinga <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Varškės patiekalai: pagaminsite lengvai ir itin maistinga (receptai)

    Žiemą žvalgomės į sotesnius ir šiltesnius maisto patiekalus. Svarbiu jų ingredientu gali tapti ir nebrangiai kainuojanti varškė, panaudojama ne tik desertams, bet ir sūriems, pikantiškiems patiekalams. ...

    5
  • Šefas Justinas Kapkovičius: receptas be sielos ir liks tik receptu
    Šefas Justinas Kapkovičius: receptas be sielos ir liks tik receptu

    Ką valgyti sveika, o ką – nelabai, kaip gaminti maistą, kad jis būtų naudingas sveikatai, kaip savo virtuvėje elgtis tvariau ir tausoti produktus, kad kuo mažiau maisto tektų išmesti? Tai klausimai, į kuriuos pastaruoju metu atsakymų ie&...

    3
  • Kūčių stalui – skanu, taupu, įdomu <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Kūčių stalui – skanu, taupu, įdomu (receptai)

    Dar neapsisprendusiems, ką dės ant kūčių salo, ar ieškantiems naujų skanaus maisto idėjų į pagalbą atskuba maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė. Skaniausių liet...

  • Krypsta ir kūrėjų akys: maistas reiškia gyvenimą
    Krypsta ir kūrėjų akys: maistas reiškia gyvenimą

    Skonis, kvapas, spalva, tekstūra, konsistencija... Žmogaus jusles vienaip ar kitaip veikiantys malonumų dirgikliai kuria ištisą potyrių pasaulį, žadina asociacijas, veda prisiminimų labirintais. Šiandien į gausiame pritekliuje gyvenanči...

  • K. Pišniukaitė-Šimkienė: man patinka, kai Kalėdų stalas stebina <span style=color:red;>(receptai)</span>
    K. Pišniukaitė-Šimkienė: man patinka, kai Kalėdų stalas stebina (receptai)

    Maistas ir viskas, kas su juo susiję, yra neatskiriama tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ įkūrėjos ir dviejų knygų apie maisto gaminimą autorės Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės gyvenimo dalis. Šventinį men...

  • Saldžių dovanų idėja – iš štrudelio gimtinės <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Saldžių dovanų idėja – iš štrudelio gimtinės (receptai)

    Kavos, šokolado ir pyragaičių mėgėjai austrai itin vertina namų kepinius. Lince gyvenanti žurnalistė, J. Keplerio universiteto mokslinė darbuotoja Daiva Müllegger-Trečiokaitė taip sužavėta austrų saldumynų, kad pati savo virtuvėje i&...

  • Svarbiausia – nepaskanauti anksčiau <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Svarbiausia – nepaskanauti anksčiau (receptai)

    Miestams puošiantis Kalėdoms, šeimininkėms mintys jau sukasi apie šventinį stalą. Ir produktų nusipirkti, ir šventine maisto gamyba užsiimti dar bus laiko, tačiau yra vienas darbas, kurį jau dabar reikėtų padaryti – ...

Daugiau straipsnių