Avies sūrio ir vyšnių salotos (receptas)

Reikės:

• įvairių salotų rinkinio.

• 200 g vyšnių,

• 150 g kietojo avies sūrio,

• saujelės graikinių riešutų,

• taurės raudonojo vyno,

• 1 šaukštelio medaus,

• 1 šaukšto citrinų sulčių,

• druskos ir pipirų – pagal skonį.


Vyną sumaišykite su medumi, pabarstykite pipirų. Gautame mišinyje porą valandų pamarinuokite vyšnias. Į indą dėkite salotas, suberkite smulkintus graikinius riešutus. Sudėkite iš marinato ištrauktas vyšnias. Pasūdykite. Sūrį supjaustykite specialiu peiliu drožlėmis arba sutarkuokite stambia tarka. Suberkite ant salotų. Į marinatą įpilkite citrinos sulčių, jei norite dar šiek tiek jį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Užpilkite juo salotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių