NASA: TKS įstrigę astronautai iš „Boeing“ misijos į Žemę grįš su „SpaceX“

  • Teksto dydis:

Du JAV astronautai, į Tarptautinę kosminę stotį (TKS) atvykę bendrovės „Boeing“ erdvėlaiviu „Starliner“, namo turės grįžti konkuruojančios „SpaceX“ skrydžiu, šeštadienį pranešė NASA.

„NASA nusprendė, kad Butchas ir Suni sugrįš su „Crew-9“ kitų metų vasarį, o „Starliner“ sugrįš be įgulos“, – žurnalistams sakė NASA vadovas Billas Nelsonas (Bilas Nelsonas).

Butcho Wilmore'o (Bačo Vilmoro) ir Suni Williams (Sani Viljams) grįžimas atidėtas dėl „Boeing“ erdvėlaivio variklio gedimų.


Šiame straipsnyje: KosmosasNASAboeingSpaceX

NAUJAUSI KOMENTARAI

Diedas

Diedas portretas
Nu koks požiūris į žmones, jetau, jetau. Vis atideda galimybę juos partempti. Dabar iki vasario, bdddd... Įdomu kokiu tikslu iki vasario, tai gal deimčiai metų atidėkite. Jei valdžia nesugeba pargabent kosmonautų iš sugedusio laivo, tai tegul savo milijardierių biznierių paprašo, kurie jau ruošias Marsą užkariauti ir vis kažkur išskrenda parskrenda. Jiems bus vienas juokas nukabinti tuos du įstrigusius kosmonautus.

amen

amen portretas
nu jo kazkada gris dulkes pavidalu reikia rusijos pagalba prasyti jie turi galingesne pagalba kuri vadinasi спаси и сохрони

Pelėda

Pelėda portretas
Seku seku pasaką...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių