Astrologinė prognozė rugsėjo 16–22 d.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Savaitės pradžioje labiau nei įprastai domins gandai ir intrigos. Regis, nerimausite dėl aplinkybių, verčiančių atsisakyti įsigalėjusių įpročių, principų. Ateitis atrodys neaiški. Bus geriau, jei atsipalaiduosite ir leisite įvykiams klostytis savaime. Nuo ketvirtadienio sėkmės ir pasitikėjimo savimi bus kiek daugiau. Galbūt domins nekilnojamojo turto rinka, komerciniai sandoriai. Savaitgalį tiktų užsiimti sodo darbais, derliaus apdorojimu.

JAUTIS

Savaitės pradžioje norėsite draugijos, populiarumo, tačiau nelabai seksis bendrauti. Vaikai, draugai ir pažįstami gali tapti stiprių emocijų šaltiniu. Nerimo kels šių asmenų poelgiai. Saugokite savo gerą įvaizdį ir vertingus santykius. Nuo ketvirtadienio – nekoks metas aktyviai veiklai, ypač kolektyvinei. Tačiau galima nauda per labdarą, socialinę rūpybą, meną, mediciną. Galbūt tyliai kursite originalius planus.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje teks daug ir pareigingai plušėti, todėl išsaugoti gerą nuotaiką bus nelengva. Nesusipratimų, ginčų ir priekaištų tikriausiai neišvengsite. Atsargiai kelyje, saugokitės sukčių. Nuo savaitės vidurio būsite linkę stipriau reikštis socialiniuose tinkluose, kolektyve. Regis, sulauksite palaikymo, populiarumo, tačiau tai gali atimti daug laiko iš jūsų darbotvarkės ir buvimo su šeima, vaikais.

VĖŽYS

Šią savaitę mintys suksis apie globalinius, tarptautinius įvykius, keliones, studijas, konkursus. Galbūt nerimausite dėl artėjančios kelionės, konferencijos ar išvykusio žmogaus. Regis, teks skubiai įvykdyti kai kuriuos įsipareigojimus, mokėjimus. Net jei labai stengsitės, nesklandumų pasitaikys. Šiuo metu labai svarbu objektyviai, atvirai pažvelgti į save ir kitus, gebėti pasinaudoti savo stiprybėmis. Siekite objektyvumo, tolerancijos.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje galite turėti atsakingų reikalų su bankais, draudimo įstaigomis, akcijų biržomis, švietimo įstaigomis. Visgi nebūtinai viskas klostysis taip, kaip suplanavote, – dominantys asmenys gali turėti kitokių planų. Regis, kalbos suksis apie politiką, studijas, santaupas ir išlaidas. Gali būti keblu įvykdyti kažkam duotą įsipareigojimą ir numatyti, kaip klostysis finansinė situacija, jei priimsite siūlomą sprendimą.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje jūsų dėmesio centre bus augintiniai, aplinkos tvarka ir apranga, sveikata ir higiena. Visgi tuoj teks susirūpinti kitais reikalais – santykiais, aštrėjančia konkurencija. Jeigu bus nesubtiliai kritikuojami kiti, tai gali lemti susipriešinimą, santykių atšalimą. Vargu ar pavyks išvengti įtampos, ginčų. Nepaisant visko, jums nestigs polėkio, drąsos pokyčiams. Gali kilti dilemų, jei nepritars partneriai.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje iš jūsų gali būti reikalaujama pademonstruoti tam tikras asmenines ar dalykines savybes, kompetencijas, įgūdžius. Galite nemažai nuveikti, jei tik nesutrukdys sveikatos problema. Visgi neišvengsite kritikos ir apkalbų. Venkite aferų. Gali sustiprėti poreikis su kažkuo suartėti, užmegzti ar nutraukti ryšius. Regis, būsite stipriai veikiami kitų žmonių nuotaikų, kaprizų arba savo ir jų finansinių galimybių.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje darbe ir (ar) namuose teks plūktis tvarkant ūkį, darant remontą ar sprendžiant vaikų problemas. Pastariesiems ypač reikia jūsų draugijos. Labiau prižiūrėkite savo vaikus, atsakingai elkitės jų atžvilgiu. Nepedagogiškas, nedoras elgesys su jais rimtų padarinių gali palikti ilgam. Savaitės viduryje bus daug darbo arba dalykinių pokalbių, interviu, tarp kurių pasitaikys ir nemalonių. Po darbų derėtų pagalvoti apie sveikatą.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje jūsų mintis labiausiai užims asmeninė situacija, šeimos narių problemos ir buitis. Regis, bus nelengva ką nors įrodyti, kuo nors įtikinti vyresnio amžiaus artimus žmones. Stenkitės išvengti rimtesnio konflikto, nekaupkite nuoskaudų. Savaitės viduryje jūsų nuotaikų kaita stebins aplinkinius. Pasitelkite kantrybę bendraudami su aplinkiniais ir saugokitės sukčių. Regis, būsite viliojami malonumų.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje bus aktualu tvarkyti skubius piniginius, turtinius reikalus. Seksis tarpininkauti, kitiems daryti norimą įtaką. Konkrečių rezultatų galite tikėtis, jei ruošiate straipsnius, tvarkote informaciją, studijų formalumus ir pan. Savaitės viduryje bendraudami kreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną ir žodį. Neiškreipkite faktų savo interpretacijomis. Galbūt užmegsite įdomų ryšį, ką nors sužavėsite.

VANDENIS

Savaitės pradžioje turbūt ieškosite progų papildomai užsidirbti, kažką įsigyti naudingomis sąlygomis ir pan. Rasite, bet lengvai nieko negausite. Pasirūpinkite, kad neliktumėte išnaudoti už dyką. Savaitės viduryje venkite nepamatuotos rizikos, atsakingai elkitės su pinigais, asmens duomenimis, dokumentais. Artėjant savaitgaliui, galėsite pasimėgauti geros draugijos teikiama palaima. Savaitgalio planas gražiau sutvarkyti sodybą, buitį.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje nuo kitų valios priklausančiuose reikaluose tikėtinos kliūtys. Jusite bejėgiškumą dėl rimto nesusikalbėjimo. Jums tikrai nepavyks kitiems nurodinėti ir neišgirsti jokių prieštaravimų. Būtų protingiau pripažinti ir taisyti savo klaidas, nedaryti radikalių pakeitimų, nes netinkamas sprendimas gali sukelti nekokių padarinių. Saugokite sveikatą, venkite streso. Savaitgalį noriai priimsite pasiūlymus kur nors nuvykti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių